Att fylla femtio år är en stor milstolpe som måste firas ordentligt. Självklart behövs då också en ordentlig present. Kläder och smycken är alltid uppskattade presenter och dessa finner du ju hos oss. Men låt oss se på fler tips på 50 års present som kan fungera riktigt bra när du är ute efter något unikt och härligt.

Hyr in en kock

Det sista många människor vill göra på sin födelsedag är att stå i köket. Vad kan då passa bättre än att hyra in en kock som sköter all matlagning för festen? Riktigt god mat och riktigt smidigt. Dessutom är det billigare än vad du först kan tro, gå ihop några tillsammans så blir priset inga problem. Det här kan också vara ett initiativ till att bli bättre på nyttig och god mat för mer hälsa.

Träningsredskap

Slutar livet vid femtio? Nä, helst ska en person få leva i 50 år till och då är träning viktigt. En god hälsa ger en god livskvalité och kanske kan lite nya träningsredskap ge födelsedagsbarnet lite extra motivation. Ett gymkort kan också fungera även om träningsredskap i hemmet ofta används lite mer.

Kaffemaskin

När du blir äldre blir du ofta något av en finsmakare. Bryggkaffet kanske inte smakar lika gott som det än gång gjorde. Ge då bort en fin kaffemaskin så gubben eller gumman kan börja njuta av sitt morgonkaffe igen.

Elcykel

När man blir äldre är det enkelt att bli lite bekväm av sig. För att uppmuntra 50 åringen att cykla istället för att ta bilen kan en elcykel vara en bra present. En liten hjälp i de tunga uppförsbackarna och riktigt bra motion som låter personen leva längre och hälsosammare. En perfekt present helt enkelt, speciellt eftersom elcyklarna bara blir billigare.

En kväll nära och kära

Egentligen är presenter inte särskilt viktiga. Det viktigaste för nästan alla äldre människor är gemenskap och det kan du erbjuda. När personen fyller femtio, samla både släkt och vänner till ett riktigt stort kalas! En överraskningsfest brukar alltid uppskattas.

Kläder och smycken

En fin 50 års present kan också vara kläder och smycken. Det här är ju något som vi är experter på. Men vårt tips är att du antingen kör på ett presentkort eller att du sitter ned med dem som ska fylla för att välja ut tillsammans. Kläder och smycken är personligt och det är viktigt att välja rätt. Om du är säker på att du vet vad som kommer att gillas är det bara att köra. Det är ju superenkelt att byta.

Vi kan tipsa om att se på våra armband. De är enkla att passa rätt och är alltid uppskattade. Detta oavsett om det är 25, 50, 75 eller 100 som ska firas!